Mikä on “dick rating”?

Mikä on “dick rating”?

Oletko koskaan kuullut termiä "dick rating"? Tämä on palvelu, jota monet eroottisen sisällöntuottajat, esimerkiksi Onlyfansin tekijät saattavat tarjota fanisivuillaan. Dick ratingia tehdään niin, että asiakas maksaa sovitun hinnan ja lähettää tämän jälkeen kuvan peniksestään. Seksityöntekijä/sisällöntuottaja vastaa kuvaan numerolla, mikä on yhdestä kymmeneen ja kommentoi vielä parilla lauseella kuvaa sanallisesti. 

Asiakkaat tahtovat eri asioita: jotkut toivovat että seksityöntekijä nöyryyttää heitä ja pilkkaa heidän penistään, toiset taas toivovat lempeitä sanoja ja kehuja. 

Kaikki kuitenkin loppupeleissä toivovat yhtä asiaa: huomiota heidän penikselleen. 

Itse tarjoan dick ratingia omissa palveluissani. Suurin osa omista asiakkaistani tahtoo lempeän kohtaamisen peniksensä kanssa. Ja loppupeleissä en ole edes varma kuinka hyvin osaisin pilkata jonkun penistä, koska seksityöntekijänä, joka on nähnyt monia, monia peniksiä, voin sanoa että ne kaikki ovat aivan ihania. On todella vaikea löytää jotain "pilkattavaa". 

Ja on suuri kunnia että saan antaa omille asiakkailleni sitä heidän kaipaamaa vahvistusta, huomiota ja lempeyttä, mitä he tarvitsevat omalle penikselleen. Tämän takia ihmisten pitäisi ymmärtää että seksityöntekijöiden palvelut on hyvinvointipalveluja. 

Kirjoittanut Lady Clitter



Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.